Garanția

Produsele comercializate prin onlinefashionfamily.com – VALPATIS FASHION SRL corespund standardelor de calitate, iar intretinerea lor adecvata va ajuta să beneficiati la maxim de avantajele oferite de produsele noastre.

Toate materialele folosite în procesul de producție provin de la cei mai performanti furnizori din Europa și au fost supuse unor procese de testare înainte de vanzare. Pielea utilizata în realizarea produselor este naturala, iar tehnologia și etapele de manufactura implicate corespund celor mai inalte standarde de calitate.

GARANTIE

Pentru articolul/produsul cumparat din magazinul nostru online, oferim o garantie de 30 de zile de la data cumpararii, doar in cazul respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos. Articolul/produsul cumpărat nu reprezinta un produs de folosintă indelungată si trebuie utilizat potrivit recomandarilor de intretinere de mai jos.

Garantia de conformitate acordata nu afecteaza drepturile conferite prin lege consumatorului si este in concordanta cu prevederilor OG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr. 449/2003.

Conditii în care garantia devine inaplicabila sau nula

– uzura morala și uzura fizica normala a produsului

– decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o alta sursă puternica de căldura, umiditate, ploaie, zapada, etc.)

– deteriorari ale produsului în urma unor calamitati (foc, cutremur, inundatie, trasnet, etc.), accidente, incendiere sau furt

– defecte produse de transportul, manipularea și depozitarea in condiții improprii (temperatura și umiditate excesive, socuri termice – variatii de tip cald / rece, imersare, etc.)

– defecte cauzate de utilizarea neadecvata, în mod abuziv, incorecta, modificata a produsului si/ sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat și proiectat

– interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

– deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de șocuri mecanice (rupere, agățare, lovire, zgariere, etc.), animale de companie, rozatoare și alți daunatori

– întretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate)

Nu se considera defecte de fabricatie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanției:

– particularitati ale pieilor naturale: nervuri, mici diferențe de culoare, semne caracteristice și neregularitati – tocmai acest lucru arata autenticitatea și calitatea pieilor din care sunt confecționate produsele comercializate prin onlinefashionfamily.com-VALPATIS FASHION SRL  ”

– micile neregularitati și imperfectiuni ale produselor sau ale partilor din produse confectionate manual

– pieile care au  fost ceruite și lustruite manual: în acest caz pielea continua sa se “uzeze” în mod natural – escoriațiile de culoare de la suprafața pieilor reprezintă un efect intenționat care are loc doar după purtare și tocmai acest lucru aduce individualitate  produselor.

In cazul unor reclamatii, va rugam sa va adresati echipei onlinefashionfamily.com-VALPATIS FASHION SRL   la adresa office@onlinefashionfamily.com  , iar ulterior pentru solutionarea reclamatiei va trebui sa prezentati factura de cumparare a produsului respectiv, talonul de garantie si produsul in cutia originala, cu eventualele accesorii.

Modalitati de asigurare a garantiei:

– repararea incaltamintei

– inlocuirea produsului

– reducere de pret in functie de natura deficientelor calitative