Livrare si retur produse

LIVRARE

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Marinica Lavinia, marinica.lavinia@onlinefashionfamily.com, Tel . 0750 701 149 .

Produsele comandate pe siteul onlinefashionfamily.com se livreaza  in Europa si Romania prin curierat : pentru Europa prin DHL iar in Romania prin Fancourier la adresa clientului, doar dupa ce au fost confirmate telefonic. Nu lucram cu Posta Romana.

Termenul de livrare este de 1-4 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, clientul va fi anuntat telefonic. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.

Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare. In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

Transportul este 30 ron pentru toate comenzile, indiferent de greutatea coletului sau de localitatea de destinatie (pe teritoriul Romaniei)

POLITICA DE RETUR

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre VALPATIS FASHION SRL.

Daca doriti sa schimbati produsul cu o alta culoare /marime /model, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa office@onlinefashionfamily.com si sa specificati clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Retragerea din relatia contractuala poate fi obtinuta si prin completarea formularului de mai jos si trimiterea acestuia la adresa de email anterior mentionata.

DESCARCA FORMULARUL

Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, puteti alege alt model cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre dvs. sau restituirea lor de catre noi.

Termenul pentru retur este de  de 14 zile calendaristice de la primirea coletului

Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs la adresa:

Galati, Str, Ionel Fernic nr. 37, ap. 26 , bl. C2 sc 2, cod postal 800572

Orice produs pe care il veti returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Va rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs la adresa de mail office@onlinefashionfamily.com. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).